Alla inlägg under april 2010

Av Ylva - 11 april 2010 19:18

Sol! Mysig dag, som innehåller ingenting förutom att jag läst ut Boktjuven och 2 andra dåliga böcker. Åkte inte till Allum med Sabina, och orkade inte hoppa studsmatta direkt med kattmat.

Började må dåligt igår så jag har vart borta från datorn hela dagen. Det här räknas inte. Men nu börjar jag må dåligt eftersom jag fått solsting. Imorgon börjar skolan, jag måste hitta min väska!!

Jag skulle vilja flyga. Helst till södra Frankrike eller Japan. Hejsan. Jag är en liten människa med liten huvudvärk och är trött. Klockan halv 8.

Vind. För mycket för att spela Badminton med Saabinaa. För lite för att flyga runt i en tromb.

Boktjuven är en mycket bra bok och rekomenderas. Om någon orkar göra det är de mycket duktiga och icke-excisterande.

Jordgubbsaft är gott varmt när man har ont i halsen. Och man bränner sig på fingrarna.

Från mig den 11 april två år innan värdens undergång enligt Maya-indianerna.

Av Ylva - 10 april 2010 21:55

Läser dåliga norska böcker. Och har tråkigt. Det är så tråkigt framför datorn. Stackars människor som jobbar med datorer också, skulle inte klara av det. Ont i huvudet, men är ganska säker på att det är onödig information. Men å andra sidan kanske jag inte har nödvändig info heller. Gick ner till ån med Nina och Sabina. 

En viktig sak människor ska lära sig och som är ganska grundläggande. Att säga NEJ! En dum människa jag känner kan inte det ordet vilket har kostat honom massa pengar. Okej, bara 100 kronor. Men endå. Det spelar ingen stor roll om man skadar någons känslor. Man ska ju vara huvudrollsinnehavaren i sitt egna liv! (citat från The Holiday) Hm. Det var Ylvas moralkaka. Mohaha!

Läste precis Stolthet och Fördom för 1000 gången. Jag måste nog vara så tråkig att jag lägger mig tidigt idag, SOL! Den gjorde mig besviken idag, det lilla stora gasklotet!

Av Ylva - 9 april 2010 23:41

  Gick en lång promenad med Nina i eftermiddags. Och jag har gjort glass! :D Den blev lite misslyckad, om det innebär att det ska precis som det står i boken. Jag gjorde en liiite annorlunda glass. Försöker lägga upp några bilder för första gången på.. Ja. Någon månad? Iaf sånna jag tagit själv.

   Har precis sett Slumdog millionaire. Bästa filmen jag har sett på.. Jaha. Nåt sånt. En evighet. Och en evighet är 1/8 av den tid jag har andats enligt mig så. Släppa det? Haha, men en 18-årig föräldralös kille från Indiens slum är med i det Indiska "Vem vill bli miljönär" har i Sverige ändrat namn till postkordlotteriet? Den blåa saken. Men eftersom han inte gått i skolan misstänker de honom för fusk och i pausen mellan 1 miljon och 20 miljoner rupier arresteras han. Under intervjuen där han berättar hur han vet berättar han samtidigt om sitt liv, människorna han träffat, att leva med sin bror på gatorna och historien om Latika.

 Den filmen har fått 8 Oscar statyetter och 4 Golden Globe. Verkligen värd att ses!

Hm, och eftersom det kommer ta en evighet (på riktigt) att fixa bilderna så går jag och lägger mig eller nåt sånt.

Av Ylva - 9 april 2010 09:24

Ser på Spiderman 1 för första gången på nästan två år. Har bara sett de andra filmerna. Pappa fyller år idag, därför var jag tvungen att gå upp tidigt och gratta honom. Kan inte somna om nu! Köpte några masagebollar till honom förresten. Peter Parker är ledsen. Nu sprängs en byggnad.

Bagheera, Amanda sa nåt igår om en galen kattkvinna som dödar katter! :( Haha, blev bara lite orolig. Mina katter klarar sig. Mohahaha, de dödar henne. Men jag var ju och bowlade igår, tog några bilder men de är för fula för att läggas upp.

Ska åka till affären och köpa ingredienser till en italiensk glass frå Chokladboken.

Av Ylva - 8 april 2010 17:03

Hejsan. Ser på Greys Anatomi och Scrubs samtidigt. Haha.

Åkte och bowlade med Asta och Sarah och någon annan kompis till dem. Jag visste vad jag skulle skriva, men TVn har hjärntvättat mig! Jag är trööött. Redan.


Av Ylva - 8 april 2010 02:25

Hehe, loggade ut och stängde av datorn, men så tog jag en kvällsmacka och tänkte jag kunde logga in igen o prata med Cindy-människan, så hade hon redan loggat ut. Aja, här kommer en snabb godnattsaga från Nemi.

Av Ylva - 8 april 2010 00:38

JAG

VI

DU




Jag har tråkigt, och känner för att skriva, därför ska jag följa min lilla goda fes  råd.

Av Ylva - 7 april 2010 23:10

Haha, kom på att det där inte var så himla onormalt, bara för mig. Och jag är ju en onormal normal människa. Låter det normalt? Men sedan finns det ju inte nåt sånt som normalt.. Allt är ju indelat i små grupper av normalt beteende, nördar kan bete sig normalt, för att va nördar. Och tom fjortisar kan vara normala, för de är fjortisar. Men min personliga bild av normala innebär lite inteligens.. Jag säger inte att alla fjortisar är dumma i huvudet, men jag har inga personliga bevis på att det finns vettiga.

  Att vara normal uttrycket används i regel bara negativt, när man pratar skit. Hur många säger "Jag tycker så mkt om honom, han är ju så normal!" Och ordet normalt har oftast en negativ verkan. Hur många människor vill höra att de är normala? Det kan man bara uppfatta som tråkig, ointressant. Ingen särskild. Alla miljarder människor på det lilla jordklotet borde känna sig specciela, det låter ganska svårt när man säger så. Det borde det inte vara. Om man inte är en eremit kanske, men då känner man sig specciel för att man bor ensam och inte är som alla andra. Då kanske man inte bryr sig. Elller är lite galen.. Men sedan är typ hälften utav befolkningen lite galna, bland de människor jag tycker är mina vänner finns det kanske en som inte är såå galen...

   Det här skulle bara vare en liten anmärkning... Lite för lång för det va?

Presentation


Jag är Ylva, en musikintreserad vegetarian minus som läser mycket böcker och tittar på många klassiska filmer.

Ge pengar till bröstcancerfonden

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Bloggar

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards